O femeie de 66 de ani a avut parte de un sfârșit tragic. Casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcăr i, iar femeia nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Autoritățile i-au găsit corpul carbonizat între ruinele locuinței.

A murit arsă de vie în propria locuință

Tragicul incident a avut loc în comuna Brodina, din județul Suceava. O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări, iar autoritățile au intervenit cu dificultate în stingerea incendiului, din cauza poziției greu de accesat a acesteia.

incendiu casa suceava

O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

La fața locului s-au deplasat pompierii militari și civili, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. 

autospeciale de interventie la incendiu

Misiune în dinamică pentru lichidarea completă a incendiului

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Incendiul a distrus locuința unei femei și o anexă comună, cu o suprafață de 150 mp. Din nefericire, femeia care locuia în acea gospodărie a murit. Autoritățile au găsit trupul femeii în vârstă de 66 de ani, carbonizat, între ruinele casei.

Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit ca urmare a jarului, care ar fi căzut dintr-o sobă metalică. 

În acest moment, pompierii lucrează pentru lichidarea focarelor ascunse și pentru îndepărtarea elementelor de construcție afectate de foc, care ar putea pune în pericol estul anexelor gospodărești, dar și alte construcții învecinate. 

Citește și: Documentul care aruncă în aer ancheta de la Ferma Dacilor. Petrecerea care îl aducea pe Cornel Dinicu mai aprope de autorizația de funcționare

pompieri la incendiu

O femeie de 66 de ani a murit arsă de vie

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Incendiu la o pensiune din Călimănești: două persoane au murit

Duminică dimineață, o pensiune turistică din stațiunea Călimănești, județul Vâlcea, a fost cuprinsă de flăcări. În incendiu ș-a pierdut viața un angajat al pensiunii.

Trupul acestuia a fost găsit la mansardă, prezentând arsuri la membrele superioare. 

"Pompierii militari intervin, în aceste momente, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune, în localitatea Călimăneşti. Apelul a venit prin SNUAU 112 la ora 06:01. Au fost alocate de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi Staţiei de Pompieri Brezoi, cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ. A fost direcţionat spre locul evenimentului şi SVSU din localitate. La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o cladire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum", a transmis ISU Vâlcea, într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si