Bărbatul de 40 de ani care a fost împuşcat de poliţişti duminică, la Bolboși, a murit în spitalul din Craiova. Acesta fusese internat cu mai multe răni în piept şi abdomen.

Poliţiştii au chemat o ambulanţă după ce l-au împușcat

"Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul în cauză a adresat amenințări cu moartea agenților de poliție, a asmuțit un câine asupra acestora și a distrus parbrizul și caroseria autoturismului din dotarea organelor de poliție.

Citeste si: VIDEO| Toate detaliile despre impozitarea pensiilor speciale. Ce sume sunt în joc

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Minoră batjocorită de un bărbat care a şantajat-o cu clipuri video

Citeste si: VIDEO| Furtunile de nisip au răvășit litoralul. Turiștii au luat-o la fugă. Imaginile sunt terifiante

Cu toate că doi agenți de poliție i-au solicitat în mod repetat ca acesta să înceteze activitatea infracțională, acesta nu s-a conformat. Inițial, au efectuat foc în plan vertical pentru a înceta activitatea infracțională.

Nu s-a conformat, iar când s-a îndreptat amenințător cu o furcă ce o avea asupra lui spre un agent de poliție ambii agenți au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă, provocându-i plăgi prin împușcare.", a declarat, procurorul Constantin Stică, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si