Close sidebar
Close sidebar

Arad: A murit călcat de tren. Ce voia să facă omul

Tragedie în Arad după ce un bărbat a murit călcat de tren. Omul, în vârstă de 63 de ani, a murit pe loc.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din Arad a murit, în urma unui impact puternic cu un tren. Întâmplarea a avut loc pe strada Poetului, la o trecere peste calea ferată, atunci când bărbatul a încercat să se strecoare pe lângă bariera coborâtă.

Arad: A murit călcat de tren. Ce voia să facă omul

Bărbatul din Arad se afla pe bicicletă. Potrivit informațiilor transmise de către autorități, bărbatul a suferit răni grave și a murit pe loc. Eforturile medicilor sosiți la fața locului au fost în zadar, fiind declarat decesul în cele din urmă.

Citeste si: VIDEO| ”Ofertă” la mare: 965 euro/ noapte

Citeste si: Doliu printre muzicieni. Un star al muzicii a pierdut lupta cu viața

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Polițistul care a fost concediat după ce și-a acuzat șefii că îl presează să dea amenzi e dator vândut! Kovacs Valer depinde acum doar de salariul mic al soției sale, care e cameristă la un hotel!

“Bărbatul se deplasa pe lângă bicicletă şi a fost acroşat de trenul Regio 16207 care circula pe ruta Arad- Nădlac.

Barierele erau lăsate, dar bărbatul ar fi încercat să se strecoare ca să traverseze liniile de tren”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Citeste si: Lora primește lovitură după lovitură. A făcut anunțul trist în direct. Ce se întâmplă cu artista și iubitul ei?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI