Anuntul a fost facut pe pagina firmei.

”Capo” Herbert Stein, fondatorul AutoItalia, a pornit in cursa spre eternitate!

Aducem astazi un ultim omagiu domnului Herbert Stein, fondatorul companiei Auto Italia, supranumit ”Capo” de catre toti cei ale caror vieti le-a imbogatit prin sansa de a-l fi avut aproape.

Herbert Stein a fost unul dintre pionierii business-ului autohton, cu o puternica viziune asupra dezvoltarii pietei auto din Romania, investind cu mult entuziasm in aceasta industrie la inceputul anilor ’90.

Datorita aptitudinilor sale a construit o afacere de succes cu Auto Italia, compania care s-a dezvoltat ca o adevarata familie ce a reunit peste 400 de membri. A trait cu pasiune fiecare clipa din viata sa, chiar si in momentele de cumpana, dar mai ales a actionat si a simtit intotdeauna ca succesul porneste din atitudine!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Devotamentul sau pentru companie, cat si stilul de management abordat, au incurajat si inspirat mii de oameni ce au avut norocul sa lucreze alaturi de regretatul vizionar.


OMUL Herbert Stein a stiut sa fie mentor pentru generatii de angajati si i-a ajutat pe cei aflati in dificultate, ori de cate ori a avut aceasta posibilitate. Se incarca cu bucuria celor din jur sau, iar omenia este ceea ce nu i-a lipsit niciodata!

Adio prieten drag! Astazi te lasam sa pleci pe drumul tau! iti vom pastra mereu vie amintirea!

Cu stima,

Membrii familiei AutoItalia”, este mesajul postat de conducerea firmei.

Herbert Stein, un cetatean austriac, de origine israeliana, a decis sa investeasca in Romania in 1993. El a devenit primul strain care a investit in industria auto locala.

in 2011, Herbert Stein devine primul importator de masini care isi vinde afacerea.

Herbert Stein s-a lansat in business-ul romanesc in urma cu 18 ani, cand singurul om de afaceri care mai importa masini in Romania era Ion tiriac. in 1993, cand Stein a lansat AutoItalia, singurii importatori oficiali prezenti in Romania erau cei detinuti de Ion tiriac- Romcar, pentru marca Ford, si Autorom, pentru Mercedes-Benz-, lista completata si de Renault.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si