Samuel Little a murit într-un spital din California miercuri, după cum au declarat oficialii Departamentului de Stat american pentru Corecții și Reabilitare. Little ispășea o condamnare de trei termene pe viață pentru uciderea a aproape 100 de femei. Numărul victimelor sale ar putea fi chiar mai mare.

Până la moartea sa, Little a mărturisit că a ucis 93 de femei între 1970 și 2005. Criminalul în serie viza de regulă femei vulnerabile, dintre care multe erau prostituate sau consumatoare de droguri, spun oficialii.

Citeste si: Veste incredibilă despre primul român care s-a infectat cu coronavirus

Samuel Little, fost boxer profesionist

Fost boxer profesionist, Samuel Little își bătea victimele cu pumnii înainte de a le sufoca- ceea ce înseamnă că nu întotdeauna existau semne evidente ale crimei, cum ar fi rănile înjunghiate sau cu glonț. În schimb, multe decese au fost determinate incorect ca fiind supradoze sau morți accidentale și nu au fost niciodată investigate, mai scrie BBC News.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Unele cadavre nu au fost găsite niciodată, a transmis agenția federală americană. Anul trecut, FBI a declarat că analiștii săi credeau că toate mărturisirile criminalului, care păreau halucinante, erau cât se poate de „credibile”.

Citeste si: Vaccinare anti-COVID: care este numărul de reacții adverse raportat în România

De asemenea, agenții federali au publicat imagini cu victimele desenate de Little în închisoare, în încercarea de a afla adevărul despre identitatea victimelor rămase necunoscute.

Câteva dintre victimele lui Samuel Little, desenate chiar de criminal în închisoare

Cum a fost prins criminalul în serie

Little a fost arestat în 2012 sub o acuzație de droguri în Kentucky și extrădat în California, unde ofițerii i-au efectuat teste ADN. El avea deja un dosar penal vast, cu infracțiuni de la jaf armat și abuzla nivelul SUA.

Rezultatele ADN l-au legat de trei crime nerezolvate din 1987 și 1989 în Los Angeles. El a pledat nevinovat la proces, dar în cele din urmă a fost condamnat la trei condamnări pe viață consecutive, fără șanse de eliberare condiționată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si