Close sidebar
Close sidebar

A murit! Celebrul fotbalist ar fi suferit un stop cardiac

Fostul celebru fotbalist s-ar fi stins din viață după ce a suferit un stop cardiac. Avea doar 56 de ani!

Elena Tasca,

Ze Carlos

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ze Carlos, pe numele său Jose Carlos de Alemida, a murit la vârsta de 56 de ani. Fostul celebru fotbalist s-a stins din viață după ce a suferit un stop cardiac, informează news.ro.

Ze Carlos a murit

Ze Carlos, fundașul brazilian recunoscut la nivel internațioal, s-a stins din viață vineri, 25 octombrie. Fotbalistul ar fi suferit un stop cardiac.

Vestea tragică a morții fotbalistului a fost făcută de clubul Sao Paolo FC, unde Ze Carlos a performat între anii 1997-1999.

Sao Paulo FC anunţă cu durere decesul lui Jose Carlos de Almeida, Ze Carlos, în această vineri la Osasco. Clubul de fotbal   își exprimă cele mai sincere condoleanțe și simpatizează cu familia, prietenii și admiratorii lui Zé Carlos în acest moment de durere profundă,

a transmis clubul.

Citeste si: Cutremur astăzi în România! Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc garantat la bani- antena3.ro

În 1998, la Cupa Mondială din Franţa, Zé Carlos a fost titular în victoria la loviturile de departajare împotriva Olandei (1-1, 4-2), la Marsilia, unde l-a înlocuit pe Cafu, care fusese suspendat pentru acest meci, dar a revenit pe bancă pentru înfrângerea cu 3-0 în faţa Franţei lui Zinedine Zidane în finală.

Fotbalistul și-a încheiat cariera în 2005, la vârsta de  37 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI