Este doliu în lumea rock-ului. Charlie Watts a decedat. El reprezenta una dintre legendele muzicii rock de pretutindeni. Bărbatul avea 80 de ani și a suferit o operație de urgență, la inimă. Cadrele medicale au anunțat familia, anterior, că Charlie se simte bine și se va recupera. Acest lucru nu a mai fost posibil.

Citeste si: Tristețe mare printre sportivi. Un fotbalist a murit la 37 de ani

Charlie Watts, toboșarul trupei Rolling Stones, a decedat în urmă cu doar câteva ore. Cu doar câteva săptămâni în urmă a fost operat la inimă. Operația a fost un succes, însă lucrurile au degenerat.

Charlie Watts a murit

Anunțul decesului a fost făcut de către unul dintre impresarii săi. Muzica rock este în doliu. Conform declarațiilor impresarului, Charlie Watts s-a stins din viață la un spital din Londra, fiind înconjurat de mai mulți membri ai familiei.

Citeste si: Trei zile de doliu național în Algeria, țara mistuită de incendii

a murit charlie watts
Charlie Watts a murit.[Sursa foto: google]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„A murit într-un spital londonez mai devreme, azi, înconjurat de familia sa. Charlie a fost un soț, tată și bunic prețuit și, de asemenea, ca membru al The Rolling Stones, unul dintre cei mai mari bateriști din generația sa. Vă rugăm să respectăm intimitatea familiei sale, a membrilor trupei și a prietenilor apropiați în acest moment dificil”, a declarat acesta.

În 2004, toboșarul s-a tratat de cancer de gât la Spitalul Royal Marsden din Londra și i s-a oferit sprijin din toate punctele de vedere, atât medical, cât și psihic și emoțional.

El a adus o bătălie de patru luni cu boala, care a implicat șase săptămâni de tratament intensiv cu radioterapie.

Citeste si: Durere fără margini pentru Marcel Pavel. Cea mai importantă femeie din viața lui s-a stins

Charlie a fost diagnosticat cu cancer, după ce i se descoperise un nod în partea stângă a gâtului. La acel moment, medicii au efectuat o biopsie care a confirmat că tumoarea este malignă și a fost diagnosticat cu cancer la gât în ​​luna iunie a acelui an.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După recuperare, el a început să lucreze la cel de-al 22-lea album de studio muzical, A Bigger Bang. Charlie Watts, care ar fi renunțat la fumat în anii 1980, a declarat în timpul unui interviu acordat revistei Rolling Stone la acea vreme că se simte „foarte norocos”, pentru că medicii au descoperit că are cancer devreme, așa că ar fi avut toate șansele să se facă bine.

Trupa Rolling Stones urmează să reia turneul Stateside în septembrie, după ce tunerul a fost amânat toamna trecută, în contexul pandemiei de coronavirus, care a dat peste cap întreaga lume.

La un moment dat, Steve Jorden a fost numit înlocuitorul temporar al lui Charlie Watts la tobe.

Citeste si: Fiul lui Doru Stănculescu, primele declarații după moartea cântărețului de folk: "Am ajuns de urgență și, după ce am spart ușa..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si