După o dificilă luptă cu boala, Daum s-a stins, ieri, în reședința sa din Koln. "Christoph Daum a murit. După o lungă luptă cu cancerul, a murit înconjurat de pace în sânul familiei lui", a titrat publicația germană Bild.

Fostul selecționer al naționalei de fotbal a României a fost diagnosticat cu cancer în toamna anului 2022. Deși la început fusese optimist și era sigur că va reuși să învingă boala, în 2024 antrenorul recunoștea că se simte tot mai rău și că este conștient că nu mai are mult de trăit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

"După ultimele împrejurări, nu voi fi mai bine”, spunea Christoph Daum, la începutul anului. De altfel, starea sa de sănătate nu i-a permis să onoreze invitația Federației Române de Fotbal de a asista la meciurile României la Euro.

Citește și: Christoph Daum a fost demis de la nationala

Christoph Daum a fost adus la naționala României de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Mandatul lui s-a desfășurat în perioada iulie 2016-septembrie 2017. Cu el pe bancă timp pentru 10 partide, România a înregistrat 3 victorii, 3 rezultate de egalitate și 4 înfrângeri. A fost al doilea selecționer străin din istorie pentru tricolori, după austriacul Josef Uridil.

sursa foto: Profimedia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si