Close sidebar
Close sidebar

A murit de cancer, dar preotul satului nu a vrut sa-l inmormanteze in cimitir pentru ca in ultimele luni de viata s-a pocait!

Un localnic din comuna Balc a aflat saptamana trecuta ca nu isi poate inmormanta tatal in cimitirul satesc din Almasu Mic, din cauza Bisericii ortodoxe.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bolnav de cancer, barbatul de 59 de ani s-a pocait in ultimele trei luni de viata, fapt pentru care comitetul parohial, in frunte cu preotul, s-a opus inmormantarii lui printre ortodocsi.

Ca o solutie de compromis, reprezentantii bisericii majoritare au conditionat inmormantarea in cimitirul din Almasu Mic de plata unei sume de 1.500 lei, despre care au pretins ca ar reprezenta restantele raposatului la achitarea contributiei bisericesti si a taxei pentru intretinerea mormantului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Revoltat, dupa discutii prelungite cu reprezentantii Bisericii, fiul decedatului a decis sa-l inmormanteze la cativa kilometri distanta, in Almasu Mare, printre neoprotestanti.

Barbatul nu s-a razgandit nici macar dupa interventia protopopului, care i-a cerut parohului din Balc sa permita inmormantarea raposatului, fara nicio taxa, in cimitirul satului unde traise.

Sursa: Bihorel

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI