Adolescentul și-a trăit viața până la ultima clipă. Tânărul, din Canada, a murit după ce a fost diagnosticat cu cancer terminal, încercând să-și îndeplinească toate dorințele de pe listă.

Harrison Gilks, un TikToker a murit „în pace” pe 30 martie la Spitalul Regional Dr. Everett Chalmers din Frederiction, New Brunswick, înconjurat de cei dragi, relatează Today.

Citește și: O studentă a primit un diagnostic devastator după ce a observat mici puncte pe piele/”Acum apreciez lucrurile la un cu totul alt nivel, pentru că nu toată lumea supraviețuiește

„Harrison a fost o inspirație pentru mulți. Zâmbetul lui putea lumina orice cameră, râsul lui putea înveseli pe oricine. El era soarele nostru într-o zi înnorată. Întotdeauna a văzut binele în fiecare situație și a atins viețile multora cu mesajele sale de încurajare prin videoclipurile sale de pe TikTok, unde a cronicizat și a împărtășit lumii lupta sa cu cancerul”, se spunea în obit.

Fratele lui mai mic este devastat de durere

Fratele tânărului decedat suferă enorm după decesul fratelui său. David a postat un videoclip pe TikTok-ul lui Harrison, anunțându-i cu durere moartea. „Fac acest videoclip pentru că Harrison a murit din nefericire acum câteva ore. Nu a avut dureri când a murit și era alături de familia lui. Am vrut doar să vin aici și să le mulțumesc tuturor din întreaga lume pentru sprijin și încurajări. Chiar a însemnat foarte mult pentru el”, a

spus fratele tânărului.

Citește și: Suferința cauzată de cancer a împins un britanic la sinuciderea asistată

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Înainte de a muri, adolescentul și-a povestit durerea pe Tiktok. El a fost diagnosticat cu rabdomiosarcom pe 15 noiembrie 2020 și a încheiat prima rundă de chimioterapie în decembrie în același an. Rabdomiosarcomul este un tip rar de cancer care se formează în țesuturile moi, în special în țesutul muscular scheletic sau uneori în organe goale, cum ar fi vezica urinară sau uterul, conform Mayo Clinic.

Tânărul strânsese peste 315.000 de urmăritori pe TikTok. El a împărtășit pentru prima dată detalii despre boala sa într-un videoclip postat în iunie 2022. La acea vreme, el le-a spus fanilor săi că plănuiește să bifeze mai multe lucruri pe care dorea să le facă și pe care le-a trecut pe o listă de dorințe.

Citește și: 10 lucruri pe care dermatologii doresc să le știi despre îngrijirea pielii

Printre dorințe, el voia să-l întâlnească pe Luke Combs la un festival de muzică. De asemenea, a făcut excursii la Los Angeles pentru a-i vedea pe Rams jucând, a mers la Montreal pentru un meci de hochei și a făcut un tur cu elicopterul în New York City, Toronto și Tampa. De-a lungul numeroaselor videoclipuri postate pe rețeaua de socializare, și-a ținut mereu fanii la curent în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Ultimul clip video postat pe TikTok a fost pe 21 martie. Atunci oferea detalii din călătoria sa în Mexic. Acesta a spus că în timpul călătoriei a întâmpinat unele complicații și a fost nevoit să meargă la spital. Vizita la spital avea să fie însă începutul sfârșitului. A aflat că boala s-a răspândit, iar medicii l-au informat că timpul lui este limitat și se scurge din ce în ce mai repede.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

„Voi fi în spital probabil tot timpul care mi-a mai rămas, ceea ce este evident foarte supărător”, a spus el în videoclipul său.

„Era hotărât să nu lase cancerul să-i stea în cale. Dar după aproape doi ani și jumătate de luptă grea, știind că a făcut cât a putut, știind că era iubit și puternic, și-a luat rămas bun”, a declarat familia.

Citește și: "Aștept decizia medicilor" Ce se întâmplă cu Oana Lis, după ce s-a operat de cancer. A spus cum va decurge viața ei de acum înainte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si