Pascal Di Fazio, cunoscut drept DJ Pascal, a murit într-o cameră de hotel din Pitești, cartierul Trivale. Vestea decesului a fost făcută de Levent Beghim, un om de afaceri din Constanța, bun prieten cu artistul.

Conform apropiaților, înainte să moară Dj Pascal ar fi fost prezent la unul dintre cluburile în care obișnuia să pună muzică, până la ora 21:00. Apoi la ora 4:00 dimineața ar fi ajuns în Pitești la hotelul în care a fost gîsit mort.

Citeste si: Doliu uriaș în muzică: A murit unul dintre cei mai mari cântăreți ai tuturor timpurilor! Paul McCartney a făcut anunțul

Se pare că DJ-ul nu a mai răspuns la telefon, iar unul dintre angajații hotelului a mers să verifice ce face. Bărbatul i-a găsit trupul neînsuflețit al artistului. Ușa era încuiată pe dinăuntru, banii erau în cameră, iar trupul nu prezenta urme de violență.

Moartea Dj-ului Pascal

În acest moment, nu se știe cauza exactă a decesului lui Pascal Di Fazio. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat. Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Rapperul MF Doom a murit la vârsta de 49 de ani

a murit dj pascal
Decesul lui DJ Pascal.[Sursa foto: Instagram]

„Dumnezeu să-l ierte! Adio, prieten drag Pascal”, a scris afaceristul Levent Beghim duminică seara.

„Offffff, am avut ocazia să îl cunosc, un om cu un caracter extraordinar: DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, ”Nu-mi vine să cred… Dumnezeu să îl ierte”,

au transmis internauții.

„Dumnezeu să-l ierte… Dj-ul copilăriei noastre…”, a fost un alt mesaj tulburător.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si