„Spunea ca cineva s-a urcat in barca pe lac si a strigat "ajutor" si atunci el, de pe mal, a sarit sa-i ajute”, spune Florica Veres, mama lui Flavius.  „Mi-a zis ca s-au curentat 8 opersoane. 9, dintre care una a murit. Au fost fire inauntru, in apa, s-a electrocutat”.

Flavius, un tanar de 30 de ani, a murit ca un erou, sustine mama.

Barbatul era in concediu, alaturi de iubita si de grupul de prieteni, la o cabana de pe lacul Tarnita. Erau cu totii cu hidrobicicletele, cand si-a auzit prietenii tipand:  „Patru persoane erau pe hidrobicilete. S-a lasat jos nu stiu ce s-a intamplat si patru persoane cred ca au sarit in ajutorul lor si s-au curentat toti”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Din pacate, pentru Flavius nu s-a mai putut face nimic.

„In urma cu cateva ore, baiatul apucase sa-si posteze pe o retea de socializare fotografii din concediul ce avea sa-i fie fatal.

Familia sustine ca daca ambulanta ar fi ajuns mai repede, tanarul ar mai fi trait”, a declarat Monica Costin, director ingrijiri Spitalul Judetean Cluj.

Cel care are in administrare hidrobicicletele nu a vrut sa comenteze tragedia. Se pare insa ca de vina e cablul de tractare al ambarcatiunii sportive, care era actionat de un motor electric, si care ar fi cazut in apa.

Politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare din culpa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si