Un cuplu format din foști sportivi renumiți trec prin momente groaznice. Fiica lor a pierit din cauza unei boli nemiloase. Fosta handbalistă Ana Maria Șomoi Lazer și soțul acesteia, fostul voleibalist Gabriel Șomoi, au anunțat că fiica lor a murit. Maria a luptat cu o boală necruțătoare timp de un an.

Citeste si: O româncă a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit în Italia. Iubitul său a încercat să se sinucidă

Mâine, 16 decembrie 2021, părinții se pregătesc să-și conducă fiica pe ultimul drum. Ana Maria Șomoi Lazer și Gabriel Șomoi își vor înmormânta, joi, fiica de 13 ani. Micuța s-a luptat cu o boală necruțătoare. Vestea tristă a fost făcută pe paginile de socializare ale părinților.

Doliu mare în familia Șomoi

Potrivit părinților minorei, astăzi de la ora 19:00, la capela cimitirului din Zalău, se va ține un priveghi. Tot ei au anunțat că joi, la ora 13.00, va avea loc slujba de înmormântare.

Citeste si: FOTO| Cine este principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași. El i-ar fi ucis pe cei doi studenți la medicină

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Dragii noștri, azi 14.12.2021, fix la 1 an de când am început crunta luptă cu această boală nemiloasă, iubita noastră MARIA ANDREEA s-a alăturat armatei de îngeri ai Bunului Dumnezeu. Acolo va întâlni toată echipa de îngeri de la Pediatrie 2 ONCOLOGIE. Bunul Dumnezeu sa aibă grija de sufletele lor, iar ei la rândul lor să ne vegheze tot timpul. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în această luptă cruntă.

(...) Încă o dată MARIA vă mulțumește ca ați fost alături de ea pana la capăt. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze”, au transmis cei doi foști sportivi.

Micuța s-a luptat timp de un an cu boala. După 12 luni, starea ei de sănătate s-a agravat. În urmă cu doar câteva zile, sportivii din Zalău se mobilizaseră în încercarea de a-i salva viața.

a murit fiica lui gabriel și ana maria șomoi

Ana-Maria Șomoi, alături de fiica sa MARIA.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Un copil din Tulcea a fost împușcat, fără intenție, de polițiștii care se aflau într-o urmărire. Au fost trase zece focuri de armă

„Internată la un spital din Cluj, fiica fostei handbaliste Ana Maria Şomoi a fost diagnosticată cu o boală cruntă şi are nevoie urgentă de sânge, tromobocite şi plasmă. Cei care doresc să o ajute pot dona sânge, trombocite şi plasmă la Centrul de Transfuzie Sanguină din Zalău sau Cluj, cu menţiunea că este pentru Şomoi Andreea Maria”, era mesajul care apăruse în mediul online pentru ajutorarea Mariei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Ana Maria Lazer este o fostă vicecampioană mondială la handbal a României. Fosta sportivă a început handbalul la LPS Piatra Neamț. A evoluat la Fibrex Săvinești, Silcotub Zalău și Gyor Eto. A jucat de 58 de ori pentru echipa României, marcând 80 de goluri. În 2005, a făcut parte din lotul României care a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din Rusia.

Citeste si: Momente grele pentru Elena Gheorghe și familia ei! Bunica artistei a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si