Close sidebar
Close sidebar

A murit fratele lui Diego Maradona, la vârsta de 52 de ani

Hugo Maradona, fratele lui Diego Maradona, a încetat din viață la vârsta de 52 de ani. El a suferit un atac de cord și a fost găsit în locuința sa din Monte di Procida.

Diana Puiu,

A murit fratele lui Diego Maradona, la vârsta de 52 de ani

[Sursa foto: google.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La fel ca frații lui, Hugo Maradona a început să joace fotbal la o vârstă fragedă și a semnat pentru Napoli când avea 18 ani. Hugo Maradona nu a jucat fotbal la nivel înalt, activând în echipe ca Rayo Vallencano, Rapid Viena, Deportivo Italia, Progreso sau Avispa Fukuoka.

Citeste si: Cu cine joacă România în Liga Națiunilor la fotbal în 2022

Clubul Napoli a postat un mesaj pe rețelele de socializare

“Gândurile preşedintelui clubului, Aurelio De Laurentiis, ale vicepreşedintelui Edoardo De Laurentiis, ale oficialilor, stafului tehnic, fotbaliştilor şi întregii familii SSC Napoli se îndreaptă către familia Maradona, după trista trecere în nefiinţă a lui Hugo”, a fost mesajul clubului Napoli pe rețele de socializare.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: Este doliu în sport. Fostul preşedinte al CS Dinamo a murit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI