Nelu Stoian a murit la spital, în această seară. Fratele manelistului era internat la Institutul de Boli Infecțioase de aproximativ două luni.

Fratele lui Florin Salam era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Bals” din Capitală, după ce în urmă cu două luni s-a infectat cu COVID-19.

Atât Florin Salam, cât și sora lui, au ieșit și au vorbit public despre starea de sănătate a fratelui lor.

Salam a transmis în repetate rânduri că medicii de la Matei Balș nu îi țin la curent cu vești legate de modul în care decurge boala. Sora lui Neluțu Salam a menționat și că anumite cadre medicale, de la Matei Balș, au dat dovadă de rasism.

Nelu Stoian avea și alte complicații medicale

Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam, a murit în această seară. Acesta era internat în spital de aproximativ două luni, fiind infectat cu coronavirus.

a murit fratele lui salam
Florin Salam, alături de Nelu Stoian.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Fratele lui Florin Salam nu s-a vindecat de coronavirus și e în stare critică! Amicii se roagă disperați pentru Nelu Stoian: „Adu-l Doamne înapoi la viață, lasă-l Doamne să trăiască pe acest pământ”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Citeste si: Florin Salam i-a dedicat o melodie ucigașului lui Emi Pian! Napy e ridicat în slăvi de manelist: „Are inimă curată, e iubit de lumea toată” VIDEO

Citeste si: Decizie neașteptată a iubitei lui Florin Salam! Roxana introdusese acțiune la Tribunalul București EXCLUSIV

„Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, declarau surse medicale recent.

a murit fratele lui salam
Neluțu Salam a murit.[Sursa foto: Facebook]

Nelu Stoian a pierdut lupta cu viața în seara de 25 septembrie, la ora 20:44. Bărbatul suferea și de boli cronice, diabet și obezitate. Neluțu Stoian era căsătorit și avea copii.

În urmă cu doar câteva zile, fiica lui Nelu Stoian postase pe pagina sa de socializare că îi este dor de tatăl ei pe care speră să-l revadă cât mai repede, deoarece din momentul în care a fost internat în spital, nimeni nu a mai putut să ia contact fizic cu el din cauza restricțiilor de COVID-19.

Citeste si: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”- kfetele.ro

Citeste si: A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Vreau să sper în continuare, că cineva a făcut o glumă.... Nu am cuvinte să îmi exprim tristețea...

Sunt sigur ca ști, de oriunde ai fi, că nu o să te uit niciodată, și rămâi fratele meu.

Dumnezeu să te odihnească în pace fratello.” i-au transmis apropiații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si