Un accident cutremurător s-a petrecut în dimineața zilei de duminică, 23 iunie, pe un drum din județul Constanța. La doar 49 de ani, un șofer și-a găsit sfârșitul după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit violent de un cap de pod de cale ferată.

În urma tragediei, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Omul era singur în mașină.

Citește și: VIDEO Fetiță de 6 ani, căzută de la etajul al patrulea. S-a speriat când și-a auzit mama certându-se cu iubitul. În ce stare e acum copila

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

accident mortal, barbat mort, accident constanta

Bărbatul ar fi pierdut controlul volanului. Nu s-a mai putut face nimic pentru victimă 

Accidentul mortal s-a petrecut la ieșirea din Medgidia, pe drumul spre Valea Dacilor. Din informațiile de până acum, mașina avea numere de București și a fost închiriată din Otopeni.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și fac cercetări pentru a determina cu exactitate cauza și modul în care s-a produs tragedia.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 05.20, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 381, în apropierea localității Valea Dacilor, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 49 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi lovit un cap de pod de cale ferată. În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanţii din cadrul IPJ Constanţa.

Citește și: Depășirea care i-a adus sfârșitul! Un tânăr de 17 ani a murit după ce s-a izbit frontal de un microbuz. Trei pasagere au ajuns la spital

accident mortal, barbat mort, accident constanta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si