Close sidebar
Close sidebar

A murit George Daniel, tânărul motociclist rănit într-un cumplit accident, chiar în ziua de Paște

George Daniel, tânărul motociclist rănit grav într-un accident, în ziua de Paște, a murit la Spitalul Floreasca din București. Tânărul s-a luptat zile-n șir pentru viața sa, însă s-a stins pe patul de spital.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Acesta a intrat cu motocicleta într-un stâlp, pe raza localității Mărăcineni, chiar în ziua de Paște, după ce a pierdut controlul ghidonului lovind frontal un stâlp.

Citeste si: O tânără de 19 ani din București a fost ucisă miercuri seară, de iubitul ei

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

George Daniel a fost internat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Pitești, iar la scurt timp a fost transferat la Spitalul Floreasca.

Tânărul s-a stins noaptea trecută, după mai bine de o săptămână de la accident.

Trupul neînsuflețit a fost depus în Budeasa, sat Rogojina, înmormântarea urmând a avea loc joi, 9 mai, potrivit realitateadearges.net.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI