Gigi Mulțescu, fostul antrenor de la Dinamo, a murit. În vârstă de 72 de ai, celebrul antrenor din lumea fotbalului s-a stins din viață, după o luptă grea cu boala Alzheimer și cu o pneumonie, infromează digisport.ro.

A murit Gigi Mulțescu

Gigi Mulțescu a murit la vârsta de 72 de ani. Fostul antrenor de la Dinamo suferea de Alzherimer de o perioadă mai îndelungată, iar în urmă cu câteva zile a fost internat la spital din cauza unor probleme de sănptate cauzate de pneumonie.

Anunțul tragic al morții lui Gigi Mulțescu a fost făcut de Ionel Culina, fostul ofițer de presă al "Câinilor Roșii".

Citește și: Este înfiorător! Delia și Denisa nu ar fi singurele victime ale Șacalului, presupusul criminal de la Constanța. Mama victimei a spus tot adevărul: "Și-a bătut joc de ea"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

"Îți mulțumim, Gigi Mulțescu!

Copii fiind, pe 15 septembrie plecam la școală, să învățăm ce înseamnă viața, ce înseamnă Dinamo.

Astăzi, tot pe 15 septembrie, Gigi Mulțescu a plecat dintre noi și ne-a lăsat să învățăm singuri ce-a fost Dinamo și ce va fi pentru următoarele generații.



Dumnezeu să te odihnească în pace, Gigi Mulțescu!", a scris Ionel Culina, pe Facebook.

Citește și: "Doamne, Doamne, ce dezastru" Primele declarații ale locuitorilor din Galați, după ce viitura le-a distrus tot ce aveau. Cu ochii în lacrimi, oamenii privesc pagubele "Uitați cum arată munca de o viață"

Gigi Mulțescu este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Dinamo.

A fost antrenor secund-jucător la Dinamo, apoi antrenor principal-jucător la mai multe echipe: Jiul Petroșani, Autobuzul București, UTA, Rapid, și Poiana Câmpina.

Dinamo a fost echipa de suflet a lui Mulțescu, pe care a antrenat-o în șase rânduri, ultima dată în perioada martie 2021- aprilie 2021


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si