Coronavirus lovește din nou. Gloria Enache, pneumologul de la Spitalul de Urgență „Sf. Ioan” a fost răpusă de virusul ucigaș.

Pandemia continuă să facă victime în rândul cadrelor medicale.

A murit medicul Enache Gloria, care activa în cadrul Secției de Pneumologie de la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București. Femeia a fost infectată cu virusul Sars-cov-2.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu uriaș în lumea filmului. Marele regizor Kim Ki-duk, răpus de coronavirus

Cine a fost Gloria Enache

Gloria Enache avea vârsta de 59 de ani. Ea lucra la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală. Starea ei s-a agravat în timp, iar în cele din urmă a fost răpusă de virusul ucigaș. Medicul avea 59 de ani și lucra de mulți ani în acest spital. În urma ei au rămas fetița de 13 ani, dar și mama în vârstă de 88 de ani.

Citeste si: Mioara s-a stins din viață din cauza coronavirusului, după ce a refuzat ajutorul medicilor: ”Domnul mă cheamă la el”

a murit gloria enache
A murit pneumologul de la spitalul Sfântul Ioan.[Sursa foto: Facebook]

Doar două săptămâni au trecut de când virusul COVID-19 a luat viața altor doi medici. Alexandrina și Octavian Ionete, doi medici din Câmpina, soț și soție, au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții spitalului unde aceștia și-au exercitat profesia timp de mulți ani. Virusul Sars-cov-2 continuă să facă victime în întreaga lume, mai ales în incinta instituțiilor medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si