In vara anului 2017, femeia s-a operat la o clinica din Milano, unde chirurgul Mattia Colli, in varsta de 31 de ani, a efectuat o operatie de liposuctie. Tot ce trebuia sa faca era sa indeparteze niste depozite de grasime de pe anumite parti ale corpului. Din cauza unor greseli inadmisibile ale medicului, Ana Maria a trecut prin niste dureri de nesuportat luni in sir.

Primele simptome care au aparut imediat dupa operatie au fost convulsiile si febra.

Chirurgul i-a interzis sa mearg la un spital, astfel ca femeia a suferit in tacere acasa, iar dupa cateva luni a decis sa revina in tara.

Medicii romani au descoperit ca suferea de "fascita necrozanta", o boala provocata de o bacterie luata din spital. Nu au gasit un tratament care s-a functioneze, asa ca drama tinerei a continuat cand s-a internat in spitalul Orzinuovi din Italia. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Miercuri,  romanca a murit in bratele neputincioase ale sotului, iar medicii chemati de urgenta nu au mai putut sa o aduca la viata.

Chirurgul italian este cercetat pentru ucidere din culpa, iar Politia a perchezitionat deja clinica in care lucreaza si apartamentul acestuia, fiind considerat principalul vinovat pentru soarta tragica a Anei. 

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si