Viorel venise alături de soție la petrecere, iar în timp ce se dansau și distrau, bărbatului i s-a făcut rău. Invitații au chemat de urgență salvarea, însă cadrele medicale au declarat decesul.

Bărbatul de 36 de ani, tatăl a doi copii, s-a prăbușit din senin

Luca Viorel, un jandarm din Oradea în vârstă de 36 de ani, a murit într-un mod tragic în acest weekend la un eveniment la care lua parte.

Citeste si: Un alt comandant rus a fost ucis de armata ucraineană: S-a alăturat „fanilor VIP ai lui Kobzon”

Bărbatul venise la petrecerea de nuntă a unor prieteni într-un restaurant din Beiuș alături de soția sa, potrivit  observatornews.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Lui Viorel i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ în timpul dansului.

Soția lui Viorel, devastată de durere

„Cu durere şi regret anunţăm trecerea în nefiinţă a camaradului nostru Luca Viorel, la vârsta de 36 de ani! Viorel a fost încadrat în unitatea noastră în urmă cu 14 ani, ca și personal contractual- tâmplar, în tot acest timp îndeplinindu-și responsabil sarcinile de serviciu.

A fost cunoscut ca un familist adevărat, prieten devotat și om în adevăratul sens al cuvântului. Vestea tragică, venită fulgerător, lasă în urmă multă tristețe și durere, fiind o grea încercare pentru soția Adriana și cei doi copii”; a anunțat Jandarmeria Bihor.

Citeste si: Gestul șocant al unui pompier italian. A furat telefonul unui tânăr mort în accident, ca să îl ofere cadou fiicei sale

”Cu mare durere în suflet vă anunţ trecerea la cele veşnice a iubitului nostru Tată, Soţ, Fiu, priveghiul va fi azi şi mâine în localitatea Crâncesti la nr 13. Înmormântarea va avea loc marţi de la orele 13:00. Doamne, grea pedeapsă pe casa mea. Iartă-l Doamne şi îl aşază în loc luminat, în loc cu verdeaţă de unde a fugit toata întristarea şi suspinarea. Eu şi copiii tăi te vom purta în suflet şi în gând pentru totdeauna”, a scris soția jandarmului decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si