Close sidebar
Close sidebar

A murit în timp ce dansa la o nuntă. Bărbatul de 36 de ani, tatăl a doi copii, s-a prăbușit din senin

La doar 36 de ani, viața pentru un jandarm din Oradea s-a sfârșit brusc în timp ce se afla la o nuntă.

Diana Bostan,

Jandarm Oradea

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Viorel venise alături de soție la petrecere, iar în timp ce se dansau și distrau, bărbatului i s-a făcut rău. Invitații au chemat de urgență salvarea, însă cadrele medicale au declarat decesul.

Bărbatul de 36 de ani, tatăl a doi copii, s-a prăbușit din senin

Luca Viorel, un jandarm din Oradea în vârstă de 36 de ani, a murit într-un mod tragic în acest weekend la un eveniment la care lua parte.

Citeste si: Un alt comandant rus a fost ucis de armata ucraineană: S-a alăturat „fanilor VIP ai lui Kobzon”

Bărbatul venise la petrecerea de nuntă a unor prieteni într-un restaurant din Beiuș alături de soția sa, potrivit  observatornews.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Lui Viorel i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ în timpul dansului.

Soția lui Viorel, devastată de durere

„Cu durere şi regret anunţăm trecerea în nefiinţă a camaradului nostru Luca Viorel, la vârsta de 36 de ani! Viorel a fost încadrat în unitatea noastră în urmă cu 14 ani, ca și personal contractual- tâmplar, în tot acest timp îndeplinindu-și responsabil sarcinile de serviciu.

A fost cunoscut ca un familist adevărat, prieten devotat și om în adevăratul sens al cuvântului. Vestea tragică, venită fulgerător, lasă în urmă multă tristețe și durere, fiind o grea încercare pentru soția Adriana și cei doi copii”; a anunțat Jandarmeria Bihor.

Citeste si: Gestul șocant al unui pompier italian. A furat telefonul unui tânăr mort în accident, ca să îl ofere cadou fiicei sale

”Cu mare durere în suflet vă anunţ trecerea la cele veşnice a iubitului nostru Tată, Soţ, Fiu, priveghiul va fi azi şi mâine în localitatea Crâncesti la nr 13. Înmormântarea va avea loc marţi de la orele 13:00. Doamne, grea pedeapsă pe casa mea. Iartă-l Doamne şi îl aşază în loc luminat, în loc cu verdeaţă de unde a fugit toata întristarea şi suspinarea. Eu şi copiii tăi te vom purta în suflet şi în gând pentru totdeauna”, a scris soția jandarmului decedat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI