Close sidebar
Close sidebar

A murit in timpul unui meci. Suporterul a cazut de la tribuna, a fost agresat si impins de alti fani

Un suporter in varsta de 22 de ani a murit dupa ce a cazut din tribuna la un meci din Argentina, disputat intre echipele Belgrano si Talleres, informeaza Reuters, potrivit Sport.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Emanuel Balbo a fost agresta si impins de alti fani din tribuna, moment in care a incercat sa se refugieze in apropierea unei balustrade, s-a catarat si a cazut pe partea cealalta.

Doi barbati au fost arestati in acest caz pentru tentativa de omor.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Potrivit Sport.es, unul dintre agresorii tanarului este Oscar Gomez, cel care l-ar fi ucis in urma cu cativa ani si pe fratele acestuia, dupa cum marturiseste tatal celor doi. Gomez l-ar fi acuzat pe Balbo ca este fan al echipei Talleres, ceea ce i-a enervat pe alti suporteri, care l-au agresat apoi pe tanar.

Clubul Belgrano a anuntat la finalul meciului ca un alt fan a fost ranit. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI