Miercuri seară, 10 februarie, Ministerul Sănătății a transmis informația conform căreia un pacient care s-a aflat în Pavilionul 5 în timpul izbucnirii incendiului de la Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti s-a stins astăzi din viață.

Bărbatul era infectat cu virusul COVID-19

" Ministerul Sănătăţii a fost informat astăzi despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Bucureşti. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta afecţiuni asociate".

Citeste si: Alte două victime după incendiul de la "Matei Balș". Bilanțul se ridică la 17 decese

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Încă nu s-a stabilit care a fost cauza exactă a decesului, deoarece urmează a fi făcută ancheta medico-legală.

18 pacienți au decedat în urma incendiului de la ”Matei Balș”

Numărul pacienţilor care au fost internaţi în pavilionul care a luat foc şi care au decedat a ajuns la 18, patru dintre ei fiind găsiţi decedaţi în clădire, care era

destinată pacienţilor cu SARS-CoV-2. Un al cincilea a murit la puţin timp după incendiu.

Citeste si: Incendiu Institutul „Matei Balş”: Trei dintre pacienţii transferaţi la alte spitale sunt în stare gravă

Marți au murit alți doi pacienți

În urmă cu o zi, au murit alți doi pacienți care se aflau internați în timpul izbucnirii incendiului de la Institutul ”Matei Balș”.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Militar Central din București. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate. Iar cel de-al doilea pacient decedat după incendiul de la Institutul "Matei Balș" este un bărbat în vârstă de 81 de ani. Acesta fusese și el internat în Pavilionul V, locul unde au izbucnit flăcările uriașe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si