Problemele lui Ionuț au apărut la scurt timp după ce a plecat din țară, la muncă. Durerea de măsea a apărut, iar acesta și-a sunat mama să îi spună și a fost sfătuit să meargă la spital, fapt care l-a făcut să vină în țară.

Citește și: Un șofer a ajuns la spital, după ce a lovit două mașini, în urma unei crize de epilepsie

Ionuț a stat în comă două luni

Acesta a mers la spitalul din Cernavodă, iar de acolo medicii l-au trimis la Constanța.
”Aici i-au spus că este o problemă la măsea. I-au trimis analizele la București. L-au luat a doua seară, l-au băgat la operație, la gât. Apoi nu am mai știut nimic de el. Am stat două zile fără să îmi spună cineva, ceva.

Am aflat că e la Terapie Intensivă. După patru zile, l-am văzut. Sunt 6 operații. Patru la plămâni și de două ori la gât. Doctorii spun că s-a extins infecția. Acum, starea lui este foarte gravă”, susține Mirela Călărău, mama tânărului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Nu știa că este însărcinată și a născut în toaleta unui magazin din Piatra-Neamț

”La ultima intervenție a băiatului ni s-a relatat că a avut o hemoragie internă. De atunci nu și-a mai revenit. A intrat în comă. Ei, medicii, tocmai ne-au spus că e în comă. De ce nu ne-au spus înainte? Ne spuneau că este sedat. A fost legat de mâni, să nu se scoale să facă rău.

Arată într-un hal... A slăbit în două luni... e cadavru viu! Vă apucă groaza! Are răni pe picioare de la poziția în care stătea. Îi dădeau apă și ceai”, povestește și tatăl.

Citește și: Un bătrân și-a dat foc la avere de tristețe. Bărbatul a făcut scrum 20.000 de euro. Motivul este șocant

Nu știa că este însărcinată și a născut în toaleta unui magazin din Piatra-Neamț

Caz incredibil în Piatra-Neamț, unde o femeie care nu știa că este însărcinată a născut în toaleta unui magazin din oraș. Situația este cu atât mai stranie cu cât femeia de 33 de ani nu se află la prima sarcină, ci la a cincea! 

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț,  sarcina nu era luată în evidență, iar pacienta „  nu ştia că este însărcinată”.

Conform presei locale, joi, 23 martie, în jurul orei 11:30, femeia din Piatra Neamț a născut în toaleta magazinului „Cherhana” din cartierul Precista un băiețel de aproximativ 3 kg.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si