Close sidebar
Close sidebar

A murit la 20 de ani fiindca nu a avut bani de tratament si nici nu voia sa fie privit cu mila. Madalin a fost ingropat ieri, iar prietenii sunt impietriti de durere

Un tanar de 20 de ani, din Motru, a murit din cauza leucemiei. Madalin a fost prea sarac sa isi plateasca tratamentul si si-a asteptat moartea cu bratele deschise.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Madalin a fost condus pe ultimul drum ieri. Familia si prietenii sunt impetriti de durere. Tanarul a luptat singur cu boala care l-a rapus: leucemia.

Starea lui de sanatate a degenerat rapid, iar joi Madalin a murit.

Tanarul se intretinea singur si muncea la Timisoara. El nu a spus nimanui ca e bolnav si nici nu a cerut ajutor financiar fiindca nu dorea sa il compatimeasca nimeni.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"Nu voia sa-l priveasca lumea cu mila", spun apropiatii, ptrivit gorj-domino.ro.

Prietenii lui Madalin i-au scris zeci de mesaje pe Facebook, iar multi dintre ei l-au condus, ieri, pe ultimul sau drum. "Nu se poate intelege cat de grea e despartirea, decat atunci cand o fiinta draga pleaca de langa noi. O cauti si nu o gasesti, o strigi si nu te aude, o astepti si nu mai vine.

Ne ramane doar amintirea si un dor nestins de tine, prieten drag…. Cu lacrimi in ochi, spun sincer imi pare rau ca nu sunt langa tine pentru ultima data Madalin", a scris Larisa.

La fel de emotionant e si mesajul lui Vasile: "Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat. Nici acum nu ne vine sa credem ,speram sa fie o gluma super proasta dar nu a fost asa.

Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa pentru noi toti, copil puternic. Vei ramane mereu in sufletele noastre, prieten drag! Nu te vom uita niciodata! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet curat!"

"Dumnezeu sa te odihneasca in pace, dragul meu!Nu te voi uita niciodata, ai fost o persoana minunata pentru mine si asa vei ramane mereu, scriu cu lacrimi in ochi pentru ca imi lipsesti mult, tii minte cand mi-ai spus ca vara asta o sa petrecem timpul impreuna nu am mai apucat, nu te-am vazut de foarte mult timp,

acum esti acolo sus ai ramas tot un ingeras frumos si grijuliu, sper ca de acolo ne vei veghea si o sa ai grija de noi, sa nu uiti niciodata ca surioara ta te iubeste mult si nu te va uita si o sa vin ori de cate ori pot sa te vizitez, vei ramane mereu fratiorul meu mai mare care mi-a dat sfaturi foarte bune, Dumnezeu sa aiba grija de tine, fratiorule!!!", a scris Lavinia.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI