Close sidebar
Close sidebar

A murit la cateva ore dupa ce i-a spus "Da" barbatului pe care il iubea. Povestea sfasietoare din spatele fotografiei

Planuia sa ii organizeze iubitei sale o nunta de vis, dar acum trebuie sa se ocupe de inmormantarea acesteia, dupa ce ziua care ar fi trebuit sa fie cea mai fericita zi din viata lor s-a transformat intr-o adevarata drama.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

S-au cunoscut in 2015 la niste cursuri de dans si a fost dragoste la prima vedere.

Un an mai tarziu, pe 23 decembrie, David o cerea in casatorie pe cea cu care visa sa isi petreaca restul vietii. Dar in acea zi Heather a primit o veste cumplita. Medicii au diagnosticat-o cu cancer la san.

" Ea nu isi imagina ca o voi cere de sotie. Am ales exact acea zi pentru ca mi-am dorit sa stie ca ii voi fi alaturi neconditionat si ca sunt alaturi de ea in lupta cu cancerul!'

Din pacate, boala a fost mult mai puternica decat iubirea barbatului, iar in toamna acestui an cancerul s-a raspandit in tot corpul. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tanara care s-a stins in Ajunul Craciunului.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

"Planuisem sa ne casatorim pe 30 decembrie 2017, dar medicii mi-au spus ca Heather nu va rezista pana atunci", a declarat David.

El a luat decizia ca ceremonia sa aiba loc in spital, in salonul in care Heather si-a peterecut ultimele clipe de viata.

Inconjurati de familie si de prieteni, Heather i-a spus "Da" barbatului cu care visa sa traiasca pana la adanci batraneti.

Imbracata in rochie de mireasa, la cateva ore dupa ceremonie, Heather si-a dat ultima suflare.
Sotul ei, familia si prietenii sunt devastati. Cu totii au crezut pana in ultima clipa ca boala nu o va invinge.

Sursa: cbsnews.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI