Un bărbat de 25 de ani și-a găsit sfârșitul pe un șantier din Caraș-Severin după ce un mal de pământ s-a surpat.

Bărbat decedat pe un șantier din Caraș-Severin

Tânărul de 25 de ani lucra pe un șantier din municipiul Reșița în scopul reabilitării unei clădiri.

Citește și: Acuzații dure la adresa unui medic ginecolog din Capitală! Pacienta a ajuns în stare gravă la spital

În jurul orei 10.30, pompierii militari au fost solicitați să intervină în zona Mociur, pe un șantier pentru a-l salva pe bărbatul prins sub dărâmături.

„Astăzi, în jurul orei 10:30, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în municipiul Reşiţa, zona Mociur, pe un şantier unde se efectuau lucrări de reabilitare, pentru a salva o persoană care efectua lucrări pe şantier şi a fost surprinsă de un mal de pământ”, au transmis autortiățile.

politie

Sirene luminoase ale unei mașini de poliție

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, la locul incidentul s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Reșița, cu p autospeciale de stingere și una de descarcerare, la care s-a alăturat un echipaj SMURD și două ambulanțe.

„La faţa locului, s-au deplasat de urgenţă pompierii militari din cadrul Detaşamentului Reşiţa, cu două autospeciale de stingere, dintre care una cu modul de descarcerare. De asemenea, ca resurse medicale, au fost alocate un echipaj SMURD şi două ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Caraş-Severi n”, a mai transmis ISU Caraş-Severin.

Bărbatul a fost extras decedat de sub dărâmături

Înainte de sosirea echipajelor, bărbatul a fost extras de sub dărâmături.

Însă, echipajele medicale au constatat că tânărul de 25 de ani se află în stop cardio-respirator. Imediat, medicii au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor, a fost declarat decesul tânărului.

Citește și: Plan roşu de intervenţie: Accident cu patru maşini, un mort şi cinci răniţi, la Sineşti

„În ciuda eforturilor depuse, bărbatul nu a răspuns manevrelor, astfel medicul prezent la faţa locului a declarat decesul”, a mai transmis ISU Caraş-Severin.

Tânăr de 26 de ani, găsit mort în apele unui râu din Gorj

Recent, o altă întâmplare a șocat întreaga țară.

Alin, un tânăr de 26 de ani, a fost găsit mort în apele unui râu din Gorj.

Dispariția acestuia a fost anunțată la 112 de tatăl său. Potrivit informațiilor, tânărul fusese văzut ultima dată când voia să-și cumpere o cafea, dar nu a mai revenit la domiciliu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La scurt timp, autoritățile i-au descoperit trupul neînsuflețit în apele unui râu din Târgu Jiu.

Una dintre variantele luate în calcul de autorități este că Alin ar fi dorit să-și ia viața.

„Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă, urmând a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţene Gorj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si