Tragedie fără margini pentru o familie din Arizona! Tatăl și-a ucis fiica fără să vrea, din neatenție. Copila a murit la doar trei ani, într-o zi în care nu a mers la grădiniță din cauza faptului că se simțea rău.

Părinții lui Charlotte Jones au decis ca micuța să nu meargă o zi la grădiniță, simțindu-se rău. Însă, a mers alături de tatăl ei să o ducă pe sora ei la școală.

Citește și: O tânără mamă a murit după ce a băut apă! Medicii au explicat ce s-a întâmplat, de fapt, cu femeia, după ce s-a hidratat

Căldura a răpus-o pe micuța de doar 3 ani 

Din păcate, însă, acela a fost ultimul ei drum. Căci Scott, tatăl ei, la întoarcerea spre casă, a uitat că Charlotte nu a rămas la grădiniță, ci pe bancheta din spate a mașinii.

Bărbatul a parcat, a intrat în casă, a început să muncească și timp de patru ore, cât micuța a stat închisă în mașină, el și-a văzut de treabă.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Până la un moment dat când, după ce soția l-a sunat să vadă cum se simte fiica lor, Scott a realizat tragedia pe care a produs-o din neatenție.

Acela a fost momentul în care a alergat spre mașină, doar că pentru fiica ei a fost prea târziu, căci căldura din Arizona, care a ajuns la peste 36 de grade Celsius, i-a fost fatală micuței.

Citește și: Un copil a murit după ce a mâncat chipsuri picante

”Dintr-o data am putut auzi panica din vocea lui. Inițial am crezut că ea a ajuns în piscină sau ceva de genul acesta și apoi el a spus: Oh, Doamne, cred că nu am scos-o din mașină. Apoi și-a amintit ce se întâmplase și a alergat spre aleea unde era parcată mașina familiei”, a spus Angela, mama fetiței decedate, în presa de peste hotare. 

În ciuda faptului că Scott a sunat la numărul unic de urgență 911 pentru a cere ajutor, pentru Charlotte a fost prea târziu. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut decât să îi declare decesul micuței, care a cedat căldurii din mașină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si