"Nu am aer". Au fost ultimele cuvinte ale Alexandrei, tânăra mamă lăsată să moară, pe patul maternității, de către medicii din spital.

La două luni de la tragedia care a cutremurat România, un bărbat a avut parte de același sfârșit. A ajuns la spital după ce a fost victima unui accident rutier, iar medicii l-au ignorat timp de câteva ore. Când într-un final a fost preluat de medici, bărbatul a murit pe masa de operație.

A murit la spital, după ce medicii l-au ignorat

Gicu Răducanu și-a pierdut viața la vârsta de 33 de ani. Acesta a ajuns la Spitalul Huși, cu fractură de femur drept și un traumatism cranio-cerebral, fiind victima unui grav accident rutier. Bărbatul se deplasa pe marginea carosabilului, când a fost lovit de un autoturism.

Deși medicii din ambulanța care l-a preluat de la locul accidentului, au dorit transportarea lui Gicu la spitalul din Vaslui, dată fiind situația gravă în care se afla, au decis să îl transporte la Spitalul Huși, care era cea mai apropiată unitate medicală.

Ajuns la Spitalul Huși, bărbatul a fost ignorat de medici pentru mai multe ore.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul a murit pe masa de operație

Bărbatul a murit pe masa de operație

[Sursa foto: istockphotos]

După câteva ore de așteptare, bărbatul a fost preluat de medici, care au decis să îl opereze. Din păcate, bărbatul s-a stins pe masa de operație.

“L-au băgat într-un târziu în sala de operație, iar acolo am înțeles că a și murit. Noi nu ne pricepem la Medicină, nu putem spune dacă operația l-a ajutat sau dacă s-a tăiat ce nu era de tăiat, dar, totuși, dacă era dus imediat la Vaslui, poate avea altă șansă.

Accidentul s-a produs pe la ora 6 seara, iar el a murit în cursul nopții, adică ore prețioase, înțelegeți?”, sunt mărturiile unui apropiat al lui Gicu Răducanu, potrivit vremeanoua.ro.

Familia și apropiații lui Gicu cer dreptate. Aceștia vor ca moartea lui Gicu să nu rămână nepedepsită, iar cei vinovați să plătească.

Citește și: "Sunt siderată. Voi cere să fie arestată". Lovitură de teatru în ancheta Alexandrei, mămica lăsată să moară la Maternitatea din Botoșani

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Gicu Răducanu a fost ignorat de medici

Gicu Răducanu a fost ignorat de medici

[Sursa foto: istockphotos]

România continuă să strige "Nu am aer"

La sfârșitul lunii august, Alexandra, o tânără mamă a mers la maternitate din cauza unui avort spontan. Alexandra a fost ignorată de întreg personalul medical și s-a stins din viață pe patul maternității, lăsând fără mamă trei suflete. Ultimul mesaj al Alexandrei a fost "Nu am aer" și s-a transformat într-un protest al întregii țări, prin care lumea cerea dreptate și lupta pentru schimbarea sistemului medical din România.

Din păcate, România continuă să strige "Nu am aer". La câteva luni de la moartea tragică a Alexandrei, mama care putea fi salvată dacă medicii îi ofereau ajutorul, Gicu Răducanu a fost ignorat de medici și s-a stins pe masa de operație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si