Profesorul universitar emerit Michael Shafir, membru în Consiliul Ştiinţific al Institutului "Elie Wiesel", a murit la vârsta de 78 de ani.

Cine a fost profesorul universitar emerit Michael Shafir

„Om de o cultură incomensurabilă şi cu o vastă activitate academică, implicat întotdeauna în proiecte de înaltă calitate Michael Shafir a știut întotdeauna să creeze noi viziuni prin munca sa. Activ, cu multe idei bune şi de actualitate, în calitatea sa de membru în Consiliul Ştiinţific al Institutului "Elie Wiesel", deseori propunea teme academice, care prindeau contur şi aveau o mare priză la

publicul interesat", se arată în mesajul de pe Facebook al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel".

Citește și: Informații despre fostul rugbist de la Dinamo București care a murit în condiții suspecte, în Olanda. A stat în arestul poliției înainte de a muri

Citește și: Sicriul cu trupul lui Nosfe a fost depus la biserică. Fanii își pot lua rămas bun

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„A fost un democrat autentic, a militat pentru combaterea negării Holocaustului şi pentru promovarea memoria victimelor, iar în calitatea sa de membru al Comisiei Internaționale pentru Studierea Holocaustului a fost unul dintre cei care au luptat pentru valorile democrației şi astfel Holocaustul a fost recunoscut oficial prin "Raportul Final" în anul 2005", a continuat mesajul Institutului.

Citește și: VIDEO- Cântărețul haitian Mikaben a murit pe scenă, în timpul unui concert pe care îl susținea la Paris. Fanii artistului sunt în șoc: „Am pierdut o figură importantă a muzicii haitiene”

Citește și: Doliu în familia Olguței Berbec. Interpreta de muzică populară trece prin momente cumplite: "Am fost lumina ochilor tăi, acum ai plecat într-o lume mai bună"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si