Luni seara, pe data de 19 iulie 2021, jurnalistul sportiv pe nume Mihai Dolinschi a fost găsit decedat de către apropriații săi chiar în propria sa locuință din București. Acesta avea vârsta de doar 29 de ani.

Din ce cauză a murit Mihai Dolinschi

Tânărul jurnlaist, Mihai Dolinschi, era cunoscut cu probleme medicale, prietenii știau ca mai trecuse prin câteva episoade la limită.

Din păcate de data aceasta, el nu a mai putut fi salvat și nu se știe momentan cu adevărat din ce cauza a decedat tânărul. La fața locului a început o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat de fapt cu acesta.

Citeste si: O copilă, de trei ani, a murit după ce a fost uitată în mașină șapte ore. Fetița trebuia să ajungă la grădiniță

Mihai Dolinschi a fost jurnalist şi comentator sportiv al Telekom Sport şi Look Sport. Pasionat de fotbal si de baschet, el a fost declarat în 2018 cel mai bun tânăr jurnalist sportiv al anului în România.

Cine a fost, de fapt, Mihai Dolinschi

Mihai Dolinschi e cunoscut publicului larg ca moderator, comentator sportiv, dar și analist, iar acesta și-a făcut prezența în numeroase emisiuni TV sportive, acolo unde de fiecare dată și-a făcut treaba cu pasiune și devotament.

Tânărul jurnalist Mihai Dolinschi era cunoscut pentru ”sportul rege”, fotbalul, dar în ultima perioadă acesta și-a redescoperit și pasiunea pentru baschet.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mihai Dolinschi avea 29 de ani [Sursa foto: Facebook]

El a mărturisit într-un interviu că preferă foarte mult să joace baschet și merge mereu alături de vărul său care evoluează într-o echipă sportivă de baschet.

Citeste si: VIDEO| A murit o altă victimă a incendiului de la Petromidia

„A fost o trecere ușor dificilă pentru că nu mai comentasem un alt sport de echipă, în afara fotbalului. Mai comentasem 3 meciuri de tenis, dar în urmă cu 3 ani. Totuși faptul că l-am avut alături pe Cosmin Petrescu m-a ajutat să îmi îmbunătățesc comentariul de la meci la meci.

Joc baschet cam o dată pe săptămână în parc cu vărul meu, Andrei Cristian Cușu, care evoluează la echipa U-18 a Voluntariului și a făcut parte la 3 meciuri și din echipa de seniori din prima ligă. Am practicat dar aș putea spune la un nivel semi-profesionist.

Pasiunea pentru baschet a început de la o vârstă fragedă, când mătușa mea, Monica Dolinschi pe atunci, evolua la naționala României de senioare și la ACRO sau Rapid la nivel de club. Eu pot să spun că am practicat la nivel semi-profesionist”, spunea Mihai Dolinschi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si