A murit Mircea Petescu

Ultimii săi ani au fost un infern și asta din cauza bolii cumplite de care suferea. El suferea de Alzheimer și era internat într-un azil de bătrâni.

George Bănică, fost fotbalist la Dinamo, a vorbit despre ultimele momente din viaţa fostului impresar. „Îl vom duce pe ultimul drum. Am vorbit deja cu Gică Popescu, care va vorbi cu Gică Hagi...

Acum jumătate de oră am fost chemaţi la azil şi ne-au spus că a decedat. Din ce ne-au spus cei de aici, nu mai putea respira, nu putea înghiţi mâncarea, nu putea să bea apă, iar în urmă cu trei zile a fost pus pe perfuzii. A avut condiţii foarte bune aici. Un azil aici nu se compară cu cele din România. Aici e ca la hotel. Din păcate, a murit printre străini, fără familie, pentru că soţia i-a murit în urmă cu nouă ani. Eu îi mai arătam poze, mă recunoştea, recunoştea întâmplările importante din viaţa sa. Totuşi, dacă ne uitam la un meci într-o seară, a doua zi dimineaţă nu-şi mai amintea“, a declarat George Bănică, pentru ProSport.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

A murit Mircea Petescu

Născut pe 15 mai 1942, Mircea Petescu este din Pecica, judeţul Arad, şi a evoluat la UTA (1959-1960, 1967-73), Ştiinţa Timişoara (1960-63), Steaua (1963-67) şi FC Dordrecht (1973-75)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si