Fosta schioare germană Rosi Mittermier, dublă campioană olimpică în 1976, a încetat din viață la vârsta de 72 de ani. Rosi Mittermaier a câştigat în 1976 medaliile de aur la slalom şi la coborâre. Ea a urcat la Innsbruck şi pe treapta a doua a podiumului, la slalom uriaş.

Mittermaier a fost inclusă în 2006 în Hall of Faame al sportului german.

Citește și: Este doliu în sport. A murit unul dintre cei mai mari piloți

Este doliu în sport. A murit unul dintre cei mai mari piloți

Este doliu în lumea sportului. Ken Block a decedat în urma unui accident de snowmobil. Unul dintre cei mai spectaculoși piloți din istorie a murit la 55 de ani.

Ken Block a murit, spre regretul fanilor. Pilotul profesionist de raliuri, în vârstă de 55 de ani,  a avut un accident de snowmobil în munții din Utah. Accidentul i-a fost fatal, deoarece a murit pe loc.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Tragedie în sport: o sportivă a murit de gripă la mai puțin de o zi după ce s-a îmbolnăvit

Bărbatul este faimos pentru acrobațiile spectaculoase pe care le-a făcut. Fanii îi pot aduce un ultim omagiu după moartea sa fulgerătoare.

Ken Block a fost unul dintre cei mai faimoși piloți

Pilotul profesionist de raliuri Ken Block a murit astăzi, după ce a avut un accident de snowmobil în munții din Utah, potrivit echipei Hoonigan Racing. Pilotul a devenit o senzație în lume datorită cascadoriilor sale îndrăznețe la volan.

Citește și: Tragedie în sport: o sportivă a murit de gripă la mai puțin de o zi după ce s-a îmbolnăvit

„Cu cele mai profunde regrete ale noastre putem confirma că Ken Block a murit într-un accident de snowmobil astăzi. Ken a fost un vizionar, un pionier și un simbol al curajului. Și cel mai important, un tată și un soț. Ne va fi incredibil de dor”,  a spus Hoonigan Racing într-o declarație postată pe pagina personală de Instagram.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si