Petruța Gheorghe. La nici doi ani de la moartea lui Andrei Gheorghe, a murit și fosta lui soție. Anunțul a fost făcut de Oana Cuzino, pe rețelele de socializare.

Citeste si: Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!

Petruța Gheorghe

”Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație.

Citeste si: Andreea Marin, șocată de cazul de la Caracal. Mesajul cutremurător

Petruța Gheorghe

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Petruța Gheorghe. Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi.

Mulțumim”, a scris Oana Cuzino

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Marcel Toader și Andrei Gheorghe. Ce făceau cei doi împreună, în tinerețe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si