Close sidebar
Close sidebar

A murit Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe

Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit. Vestea vine la nici doi ani de la moartea omului de televiziune.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Petruța Gheorghe. La nici doi ani de la moartea lui Andrei Gheorghe, a murit și fosta lui soție. Anunțul a fost făcut de Oana Cuzino, pe rețelele de socializare.

    Citeste si: Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!

    ”Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație.

    Citeste si: Andreea Marin, șocată de cazul de la Caracal. Mesajul cutremurător

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    Petruța Gheorghe. Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi.

    Mulțumim”, a scris Oana Cuzino

    Citeste si: Legătura incredibilă dintre Marcel Toader și Andrei Gheorghe. Ce făceau cei doi împreună, în tinerețe

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI