Autocarul scolar, afectat probabil de o problema mecanica, s-a oprit catre ora locala 7.15 (8.15, ora Romaniei) pe banda de oprire de urgenta de pe drumul national (RN) 165, o cale rapida, intre Auray si Vannes.

Conducatoarea auto si o tanara scolarizata la un colegiu in Vannes ”abia coborasera pentru a se pune in siguranta”, potrivit jandarmeriei, cand un camion de inchiriat a lovit puternic partea din spate a autocarului.

Vehiculul a fost propulsat in cele doua femei, care tocmai iesisera din el, omorand eleva pe loc.

Conducatoarea autocarului si conducatorul camionului, raniti, au fost condusi la spitalul din Vannes intr-o stare ”relativa de urgenta”, potrivit prefecturii din Morbihan.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit jandarmilor, autocarul nuu transporta alti pasageri.

Numeroase drumuri din departament prezentau polei luni, insa, in acest stadiu al anchetei, jandarmii nu au putut sa stabileasca daca poleiul s-a aflat in mod direct la originea accidentului.

O celula de asistenta psihologica a fost infiintata la Colegiul Saint-Exupéry din Vannes, unde s-a dus luni rectorul Academiei din Rennes Thierry Terret.

Accidentul a provocat blocaje de pana la 11 kilometri pe RN 165, in sensul Auray-Vannes. O ruta ocolitoare a fost anuntata la nivelul Pluneret.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si