Close sidebar
Close sidebar

A murit prea devreme in drum spre scoala! O eleva de 15 ani a avut parte de o moarte mult prea violenta - A fost izbita din plin! Parintii sunt in stare de soc

O eleva in varsta de 15 ani a murit luni, in apropiere de Plougoumelen (Morbihan), dupa ce autocarul scolar in care se afla, stationat pe banda de oprire de urgenta, a fost lovit de un camion, a anuntat jandarmeria, relateaza AFP.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autocarul scolar, afectat probabil de o problema mecanica, s-a oprit catre ora locala 7.15 (8.15, ora Romaniei) pe banda de oprire de urgenta de pe drumul national (RN) 165, o cale rapida, intre Auray si Vannes.

Conducatoarea auto si o tanara scolarizata la un colegiu in Vannes ”abia coborasera pentru a se pune in siguranta”, potrivit jandarmeriei, cand un camion de inchiriat a lovit puternic partea din spate a autocarului.

Vehiculul a fost propulsat in cele doua femei, care tocmai iesisera din el, omorand eleva pe loc.

Conducatoarea autocarului si conducatorul camionului, raniti, au fost condusi la spitalul din Vannes intr-o stare ”relativa de urgenta”, potrivit prefecturii din Morbihan.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit jandarmilor, autocarul nuu transporta alti pasageri.

Numeroase drumuri din departament prezentau polei luni, insa, in acest stadiu al anchetei, jandarmii nu au putut sa stabileasca daca poleiul s-a aflat in mod direct la originea accidentului.

O celula de asistenta psihologica a fost infiintata la Colegiul Saint-Exupéry din Vannes, unde s-a dus luni rectorul Academiei din Rennes Thierry Terret.

Accidentul a provocat blocaje de pana la 11 kilometri pe RN 165, in sensul Auray-Vannes. O ruta ocolitoare a fost anuntata la nivelul Pluneret.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI