Bărbatul avea 81 de ani și a decedat după o perioadă lungă în care a fost bolnav, joi, în același spital unde a primit vaccinul de la Pfizer.

William a declarat atunci: ''Trebuie să spun că personalul de la acest spital este minunat''.

Prima persoană vaccinată vreodată a fost o femeie

William Shakespeare a fost a doua persoană din lume care a primit vaccinul, după Maggie Keenan, care a fost prima femeie vaccinată împotriva coronavirusului din toată lumea.

Citeste si: Care este procentajul de români imunizați la coronavirus. "Reinfecţia, posibilă pentru tulpinile virale mutante"

Trista sa moarte a fost deplânsă nu numai de către familia sa, ci și de numeroasele persoane cu care a intrat în contact. El a fost catalogat drept o ''figură extrem de iubită''. Omul fusese în trecut președinte al consiliului parohial timp de 20 de ani.

”Bill a fost un militant pe tot parcursul vieții, așa că a fost încântat să poată ajuta, să încurajeze pe toată lumea să facă vaccinul pentru a reveni la toate lucrurile de care ne bucuram în viață. Să ne vaccinăm este cel mai bun tribut pe care îl putem face cu toții în cinstea lui Bill”.

Prima persoană din lume care s-a vaccinat anti-COVID a fost o femeie[Sursa foto: PixaBay]

William s-a vaccinat pe data de 8 decembrie 2020

Bill a fost vaccinat cu serul produs de către companiile Pfizer și BioNTech la data de 8 decembrie 2020. Acesta a fost vaccinat în timpul unei internări la unitatea destinată pacienţilor fragili.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Vești bune: Vaccinul Moderna este ”extrem de eficient” în rândul adolescenților cu vârsta între 12 şi 17 ani

Astfel, omagiile au fost aduse mândrului pensionar în vârstă de 81 de ani, care a ajuns să scrie istorie la nivel mondial pe data de 8 decembrie, atunci când a fost vaccinat împotriva coronavirusului, la Spitalul Universitar Coventry.

Imaginea cu William, bărbatul proaspăt vaccinat, a apărut pe primele pagini ale presei din întreaga lume. Toată familia lui William, dar și el s-a bucurat enorm de mult când au văzut imaginile.

William Shakespeare a lucrat la Rolls Royce şi a fost directorul Şcolii Primare Allesley şi Şcolii Coundon Court. În urma sa rămân soţia sa, Joy, doi fii, dintre care unul poartă numele William, dar căruia i se spune Will, şi nepoţi.

 

  

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si