Donald Trump este în centrul unei situații dure, după ce o tentativă de asasinat a avut loc chiar în timpul conferinței de presă pe care el o susținea.

Fostul președinte a fost rănit, după ce unul din cele opt gloanțe l-a atins în zona capului, însă, din păcate, au existat și morți.

Citește și: VIDEO Anchetă după tentativă de asasinat a lui Trump! „În acest moment este mai important ca niciodată să fim uniți”

Corey Comperatore

Familia lui Corey Comperatore 

[Sursa foto: Facebook ]

Corey Comperatore a murit salvându-și familia 

Corey Comperatore a murit la doar 50 de ani în încercarea de a-și salva familia din calea unui glonț care s-a îndreptat fix spre ei.

Fostul pompier în rezervă s-a aruncat pur și simplu peste familia sa, care a supraviețuit atentatului, dar care acum îl plânge.

„Corey a murit ca un erou. Și-a iubit comunitatea, în special, și-a iubit familia”, a spus guvernatorul Pennsylvania, Josh Shapiro, la o conferință de presă duminică, conform bbc.com.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: De unde sunt banii pentru majorarea pensiilor în urma recalculării. Ministrul Muncii: „A trebuit să demonstrăm la Comisie”- antena3.ro

În urma tragediei, fiica pompierului, care era un mare susținător al lui Donald Trump, Allyson, a vorbit numai la superlativ despre tatăl său și a descris situația din timpul conferinței ca un moment ce l-a făcut pe Corey un erou.

”Ceea ce trebuia să fie o zi extraordinară, în special pentru tatăl meu, s-a transformat în cel mai traumatizant moment pe care mi l-am putut imagina vreodată.

A fost cel mai bun tată pe care-l putea cere vreodată o fată. A murit ca un super-erou. Ne-a aruncat pe mine și pe mama la pământ și ne-a protejat de glonțul care a venit spre noi. El și-a iubit familia, chiar și-a iubit atât de mult familia încât a încasat un glonț pentru noi... Nu vreau decât să mă trezesc și să nu mai fie asta realitatea pentru mine și familia mea. Vreau să-l plâng și să-i spun că îi mulțumesc. Am pierdut un tată, un soț și un frate altruist și iubitor”, a spus fata celui decedat.

De asemenea, și soția lui Corey a făcut declarații după ce și-a pierdut partenerul de viață:  „Este de neiertat la ceea ce au trebuit să asiste scumpele mele fete”, a spus văduva.

Citește și: "Era cel mai prost trăgător din școală". Foștii colegi ai tânărului care a încercat să-l ucidă pe Donald Trump își amintesc de "momentele comice" cu Thomas Matthew Crooks la poligon

Corey Comperatore

Familia lui Corey Comperatore 

[Sursa foto: Facebook ]

Citeste si: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”- kfetele.ro

Citeste si: Criză fără precedent în Europa! Un virus periculos aduce scumpiri masive la carne- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum a ajuns să arate actrița Amanda Bynes. Fanii sunt șocați și spun că este de nerecunoscut: „Ceva este foarte greșit la Hollywood”- antena3.ro

Acum, în urma celor întâmplate, autoritățile și întreaga comunitate au adunat pentru familia îndoliată un ajutor financiar în valoare de 830.000 USD.

Totodată, cei care i-au fost colegi pompierului decedat au organizat o ceremonie în numele acestuia, costumul de serviciu al lui Corey fiind acoperit în negru și expus.

”Era un om grozav care merită onoare și respect în cel mai înalt nivel”, ”Nu ar vrea să stăm aici și să fim triști... Ar vrea să împărtășim momentele bune și să ne gândim la el”, ”A susținut ceea ce credea, nu s-a dat niciodată înapoi în fața nimănui”, au spus colegii celui decedat.

Și nu doar familia și colegii îl plâng acum, ci și vecinii. Toți au numai cuvinte de laudă despre eroul Corey Comperatore: ”Era o persoană bună”, ”Un prieten și un vecin bun, chiar dacă nu aveam aceleași opinii politice”, ”Ne-a donat bani când eram în spital și întotdeauna ne saluta”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si