Olesia Suspitsina, o tânără în vârstă de 31 de ani originară din Kazahstan, a murit în Turcia, în timp ce încerca să-și facă un selfie.

Duminică, 3 mai, Olesia a ieșit la plimbare în parcul național Duden din Anatyla. Dorind să marcheze ridicarea restricțiilor impuse de autorități, tânăra de 31 de ani și-a scos telefonul să-și facă un selfie, dar a căzut într-o prăpastie.

A murit în timp ce făcea un selfie după ridicarea restricțiilor din Turcia

Aflată în parc, tânăra a trecut dincolo de o bară de protecție pentru a se urca pe o stâncă. Acolo și-ar fi făcut selfie spectaculos, cu o cascadă în spate. Olesia a alunecat pe iarbă și a căzut într-o prăpastie adâncă de 35 de metri în timp ce încerca să facă selfie-ul perfect, potrivit Mediafax.

A murit în timp ce făcea un selfie după ridicarea restricțiilor din Turcia

Persoana care o însoțea la plimbarea prin parc a anunțat autoritățile. Trupul neînsuflețit al Olesiei a fost găsit în pârâul de la baza stâncii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Legătura neașteptată dintre Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” și Nicolae Guță

Citeste si: Satu Mare: 2% din populaţia judeţului, testată până la finalul lunii mai

Citeste si: Cazanciuc: "Dreptul la libera circulaţie poate fi restricţionat doar prin lege"

Fata a lucrat ca ghid de turism timp de cinci ani în Turcia.

„Voi admira mereu frumusețea naturii din Turcia. Acesta este paradisul meu”, scria Olesia pe social media cu câteva zile înainte să sfârșească.

Citeste si: Cât câștigă un polițist local? Agenții, supărați după ce Marcel Vela a dezvăluit salariile


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si