Close sidebar
Close sidebar

A murit Serge Dassault! Miliardarul francez era patronul ziarului Le Figaro

Miliardarul francez din domeniul aerospatial si al media Serge Dassault a murit luni la vârsta de 93 de ani, potrivit unui comunicat al familiei publicat de ziarul Le Figaro, care este detinut de familia sa, relateaza DPA.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dassault, care a exercitat mai multe mandate de senator pentru formatiunea de centru-dreapta Les Republicains intre 2004 si 2017, a condus afacerea familiei Groupe Dassault, care fabrica avionul francez de lupta Rafale.

Dassault si familia sa aveau o avere neta de 26,1 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes, care a evaluat ca aceasta era a patra avere din Franta si cea de a 41-a din lume.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pe lânga afacerea care fabrica Rafale si ziarul conservator Le Figaro, Grupul Dassault include si subsidiare care fabrica echipamente de aparare si de navigatie aeriana, avionul privat Falcon, si podgorii de vie. 

Sursa: Agerpres

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI