Interpretul de muzică populară Simion Pop a murit seara trecută. Saveta Bogdan a anunțat decesul pe pagina sa oficială de socializare. Cântăreața a adăugat o fotografie și un mesaj în care este anunțat decesul survenit recent și brusc al artistului Simion Pop.

Citeste si: VIDEO-Fata perfectă a anilor 90,Cătălina Isopescu, a încetat din viață

„Cu adâncă durere am aflat de trecerea la cele veșnice a consăteanului meu, marele interpret Simion Pop! Nu îmi vine să cred! Dumnezeu să îl ierte!”, a

scris Saveta Bogdan pe Instagram.

Simion Pop a murit

Simion Pop este cunoscut pentru iubirea sa pentru folclor. El s-a luptat cu niște probleme grave de sănătate, dar a reușit să le facă față în trecut. În anul 2017, când Denisa Răducu a murit interpretul a fost afectat profund. Cei doi sufereau de aceeași boală nemiloasă și anume cancerul. Atunci, Simion Pop i-a transmis Denisei un mesaj emoționant pentru a o încuraja.

Citeste si: 90 ani de la nașterea lui Amza Pellea. Cu ce roluri memorabile ne-a încântat marele actor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

a murit simion pop
Cântărețul de muzică populară Simion Pop.[Sursa foto: Facebook]

„Dacă ne punem atenţia toţi pentru Denisa, pentru toţi bolnavii, o să fie bine. Atenţia e mai puternică decât orice. Gândul curat, compasiunea şi iubirea”, a spus Simion Pop, în urmă cu mai mulți ani.

Citeste si: A murit Prințul Philip. Doliu în familia Reginei Elisabeta a II-a

Simion Pop avea o mare credință în Dumnezeu.

El a transmis: „Dacă treci și de optzeci
Doar Credința te încântă
Cântece de Slavă zeci
Să înalți spre Maica Sfântă”.

Prietenii și colegii îi aduc un ultim omagiul interpretului de muzică populară. „O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens.
A fost un om minunat si va ramane mereu in sufletele noastre. Sincere condoleanţe familiei îndurerate, Dumnezeu să vă dea putere şi să vă ofere mângâiere în acest moment dureros.
Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace, maestre!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite din partea apropiaților.

Citeste si: Veste tristă! Simion Pop, interpretul de muzică populară, s-a stins din viață! Anunțul a fost făcut de Saveta Bogdan: „Nu îmi vine să cred”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si