Cazul șocant al unui pasionat de skijet. Ultima plimbare i-a adus moartea. Giurgiuveanul era un pasionat înrăit al sporturilor pe apă. El și o amică au ieșit la plimbare în largul Dunării pentru a face o plimbare de seară. Într-un moment de neatenție, bărbatul a pierdut controlul ambarcațiunii, apoi s-a răsturnat și a murit după ce capul lui a fost strivit de o piatră.

Cazul șocant al unui pasionat de skijet. Ultima plimbare i-a adus moartea

Oamenii legii l-au căutat ore întregi pe giurgiuveanul decedat, dar și pe femeie. După căutări, medicii l-au găsit și i-au declarat decesul bărbatului din Remuș, județul Giurgiu.

a murit skijet giurgiu bobină

Pentru căutarea celor doi, a fost nevoie de intervenția scafandrilor. O femeie,  de aproximativ 30 de ani, a fost salvată și adusă la mal, conștientă.

Bărbatul de aproximativ, 35 de ani, a fost găsit la aproximativ 200 de metri de skijet-ul cu care se aventurau, inconștient, cu capul în apă.

Imediat s-au început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Intervenția a durat aproximativ două ore potrivit ISU Giurgiu

Citeste si: Încă o țară din Europa interzice accesul românilor pe teritoriul său. Măsura se aplică din 13 iulie

Citeste si: El este pedofilul care a abuzat peste 300 de copii. Ce pedeapsă va primi agresorul

Citeste si: MAE: Românii care nu au un test Covid-19 şi dovada cazării au interzis să vină în această țară

Familia bărbatului decedat trece prin momente de nedescris. Bărbatul este tatăl unei fetițe de doar câțiva anișori. Rudele și prietenii bărbatului afirmă că aceasta iubea apa, dar și plimbările în larg, motiv pentru care și-a achiziționat propriul skijet.

a murit skijet giurgiu bobină

Citeste si: Olivia Steer a făcut anunțul! Tragedia care a avut loc în urmă cu puțin timp: „Regret profund...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si