El era imobilizat la pat, dar asta nu l-a împiedicat niciodată să fie extrem de optimism. Din păcate, zâmbetul lui, s-a stins la numai 46 de ani. Tragedia s-a întâmplat acum câteva zile, când Sorin a fost dus de urgență la spital, iar o zi mai târziu, însă, inima lui a încetat să mai bată.

Citeste si: Dramă în Timiș! Un băiat de 15 ani s-a aruncat pe geam de la etajul al doilea al școlii la care învăța!

Dramă trăită de Sorin Focuță

La un an a făcut primii pași și tot atunci a suferit o fractură la picior. A fost dus la spital și atunci s-a aflat de ce boală cumplită suferă. Medicii au spus familiei că are boala Lobstein sau, popular, boala oaselor de sticlă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O studentă în vârstă de 21 de ani a sunat la miezul nopții după un taxi, iar când s-a urcat în mașină ceva cumplit s-a întâmplat

Această boală înseamnă că oamenii care sunt diagnosticați cu ea au oasele atât de fragile încăt se rup extrem de repede și ușor.

Speranța la viață pentru astfel de persoane este foarte scăzută, însă Sorin a reușit să-i uimească pe medici, reușind să ajungă la o vârstă foarte înaintată pentru condiția lui.

Citeste si: Decizie șocantă a fiului Zinei Dumitrescu. Ce s-a întâmplat cu cenușa mamei lui după ce aceasta a fost incinerată

De la 16 ani a fost imobilizat la pat și s-a mulțumit cu puțin, dar mereu a sperat că știința va evolua și cei cu probleme ca a lui vor avea o șansă la o viață normală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si