Costel Corduneanu, fost olimpic pentru România și campion mondial la cadeți, la lupte, a murit vineri, 15 aprilie, informează ProSport. Acesta fusese internat într-un spital din Târgu Mureș. 

Ce probleme de sănătate a avut interlopul?

Despre el se știa că era unul dintre cei mai temuți interlopi ai țării și ar fi suferit recent o intervenție chirurgicală pe cord, mai informează sursa citată.

Apoi ar fi stat timp de mai multe săptămâni sub atenta supraveghere a medicilor, până când luni nu a mai putut fi salvat. Informația a fost confirmată și de nepotul său care a făcut și o postare pe pagina de Facebook.

”Dumnezeu să te ierte unchiule! Ai fost ești și vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru”, a fost mesajul postat de Raul.

Costel Corduneanu a murit

El este Costel Corduneanu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este liderul din Clanul Sportivilor care a încercat să fugă din țară? Acesta este acuzat de deținere de droguri

Cine a fost Costel Corduneanu?

Costel Corduneanu, supranumit "Ștefan cel Mare al Moldovei" sau 'Stăpânul Moldovei' a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996, scris sursa menționată.

„Am ieșit din pușcărie unde am stat 23 din 24 de ore în celulă. Stare mea de sănătate nu mi-a permis să ies mai mult la activități.

A fost o perioadă grea. La pușcărie nu este ușor. Pentru cei slabi de înger sau pentru cei care intră fără o recomandare e foarte greu. Eu nu mă plâng de pușcărie, a trecut. Vreau în schimb să nu mai ajung acolo. Am 50 de ani, vreau să am grijă de copii, de nepoți. Nu mai vreau să am probleme cu legea. Eu nu sunt un om agresiv, nu am omorât pe nimeni, nu am căutat scandal niciodată. Dacă vine unul la mine să-mi dea în cap, trebuie să mă apăr. De asta spun că nu vreau să mai ajung la pușcărie, dar nu știi niciodată ce va fi”, a spus Costel Corduneanu pentru  BZI.ro.

Costel Corduneanu a murit

Imagini cu Costel Corduneanu.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Mai multe persoane cu comportament ciudat au fost oprite în Centrul Vechi al Capitalei. Incredibil ce aveau în mașină!

Costel Corduneanu s-a născut într-o familie cu 11 copii și a intrat de mic în secţia de lupte a Clubului Sportiv Nicolina din Iaşi, după cum povestea antrenorul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si