Cel care a povestit cum s-a intamplat totul este Marian Mocan, patronul firmei la care lucra Ramona.
„Furtuna a venit brusc. Ei au iesit repede de la Gradina Zoologica, sa nu-i prinda ploaia. Sotul si fiica erau cu doi metri inaintea ei. O creanga foarte mare s-a rupt dintr-un copac si a cazut in capul ei. A murit instantaneu. Nici <au> nu a apucat sa spuna. Nu au putut sa sune nici la 112, pentru ca telefoanele nu mergeau.

Va dati seama ca s-a intamplat totul in fata ochilor fetitei de sase ani. In certificatul de deces scrie moarte subita”, a declarat Marian Mocan.

Ramona Manescu era angajata la Expert Consulting din anul 2009. „Era una dintre cele mai bune angajate ale mele. Era expert pe proiecte europene, dar nu numai”, a mai spus Marian Mocan, patronul firmei.

Ramona Manescu era

consultant in afaceri cu o experienta de 12 ani in dezvoltarea agentilor economici de pe piata din Romania, in special a celor din mediul rural. A absolvit Facultatea de Stiinte Agricole din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole din Timisoara si era inginer economist in agricultura.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Trupul Ramonei Manescu a fost depus in cimitirul Eroilor din Calea Lipovei. Inmormantarea a avut loc miercuri, 20 septembrie.

Sursa: adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si