Tragedie fără margini pentru o familie din Marea Britanie. Acolo o tânără de doar 32 de ani a murit brusc, deși nimeni nu știa să aibă vreo problemă de sănătate, mai ales că-n ultimii ani tot mersese pe la medici, iar rezultatele erau mereu bune.

Însă, o boală pe care medicii nu au depistat-o la timp și de care ea suferea de câțiva ani i-a adus acum sfârșitul în mod subit.

Citește și: VIDEO- Tinerii au tot mai des probleme la inimă. Explicațiile medicilor

femeie moarta

Rhian Griffiths

[Sursa foto: Facebook Rhian Griffiths]

Miocardia i-a adus moartea

Mai bine de doi ani, tânăra s-a confruntat cu două simptome care de fiecare dată au trimis-o la medic și tot de fiecare dată s-a întors acasă cu răspunsul specialiștilor cum că este sănătoasă tun.

Dar, de fapt, după ce a fost infectată cu coronavirus, în septembrie 2020, femeia a rămas cu o problemă de sănătate. Concret, simțea deseori că nu are aer suficient și că inima îi bate prea rapid. Lucruri care au speriat-o și au împins-o să își facă diferite investigații. Doar că de fiecare dată i s-a spus că este sănătoasă și că, cel mai probabil, simte ce simte din cauza stresului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele- antena3.ro

Prima dată a ajuns la un spital din Manchester în toamna lui 2020, de unde a fost externată după 24 de ore.

”A făcut toate verificările, dar a fost externată a doua zi și era complet bine. Nu au detectat nimic la toate și au considerat că palpitațiile ar putea fi legate de stres”, a declarat sora tinerei, conform DailyMail.

Citește și: Caz rar al unei paciente de 22 de ani, în Suceava. Medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava l-au diagnosticat și tratat cu succes

Femeie moarta

Rhian Griffiths

[Sursa foto: Facebook Rhian Griffiths]

Doar că după câteva luni, stările au revenit și ea a ajuns iar la spital, de unde a plecat, din nou, pe picioarele ei, cu același răspuns: stresul este de vină.

Citeste si: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”- kfetele.ro

Citeste si: Bobby Deol, despre dependența de alcool: "Uitându-se la mine în timp ce mă chinuiam". Cum a depășit actorul indian acele situații dificile- radioimpuls.ro

Citeste si: Medic acuzat că a ucis un băiat pe care l-a operat urmărind tutoriale pe YouTube- antena3.ro

Lucru care nu s-a mai întâmplat și în primăvara anului trecut.

În martie 2023, după o săptămână în care s-a simțit rău, Rhian Griffiths a ajuns iar la spital, iar la câteva ore distanță de la internare, a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic, decât să o declare decedată.

”Ne-a trimis mesaje toată ziua și părea absolut bine. Nu se simțise bine toată săptămâna aceea”, a mai spus sora tinerei decedate.

În urma tragediei, medicii i-au efectuat necropsia și au descoperit că, de fapt, femeia a murit din cauza faptului că suferea de o boală nediagnosticată și netratată: miocardia. Boala care poate crește riscul de a face stop cardio-respirator ori accident vascular.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si