Tânăra a intrat în comă imediat după ce a fost internată a Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Aceasta s-a luptat să trăiască până în ultima clipă. Sâmbătă i s-a efectuat operația de amputare de picior. Duminică, femeia a intrat de două ori în stop cardio-respirator, fiind resuscitată.

În noaptea de luni spre marți, inima Denisei a cedat

Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva pe Denisa, însă eforturile lor au fost în zadar.

După două episoade de stop cardio-respirator, inima tinerei a cedat, iar în dimineața zilei de 6 iulie, aceasta a decedat.

Citeste si: Accident rutier tragic: O gravidă a murit pe loc

Soțul acesteia a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca și se află încă sub supravegherea medicilor. Momentan bărbatul este stabil.

Locul accidentului

Cum a avut loc teribilul incident

Un șofer în vârstă de 20 de ani a pierdut mașina de sub control. Se pare că mașina avea mai mulți cai putere și a năvălit în staţia de autobuz unde cei doi soți aşteptau liniştiţi pe bancă autobuzuș. Aceștia au fost striviți sub ochii îngroziţi ai trecătorilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Cu ultimele puteri, femeia şi bărbatul au strigat după ajutor. Până să vină poliţia, şoferul de 20 de ani şi cei doi pasageri au fost surprinși învârtindu-se şocaţi pe lângă victime.

Accident Baia Mare

Citeste si: Cinci morți și trei răniți într-un accident teribil

Şoferul în vârstă de doar 20 de ani care a provocat cumplitul accident a fost reţinut pentru 24 de ore. Martorii spun că șoferul mașinii a demarat de la semafor, a pierdut controlul volanului în mai puțin de 50 de metri, autoturismul s-a răsucit și a intrat în stația de autobuz, unde stateau pe bancă o femeie și un bărbat.

Băiatul care conducea mașina a fost testat cu aparatului etilotest, rezultatul fiind zero. Acesta a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Urmăriți mai jos un interviu cu Eugenia Varga, mama lui Raul, băiatul accidentat grav de șoferul teribilist.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si