Actorul britanic Ian Gelder a interpretat rolul lui Kevan Lannister în serialul dramatic ''Game Of Thrones''.

Citește și: Florin Piersic, transferat de urgență la spitalul "Matei Balș" din Capitală. Ultimele informații despre starea de sănătate a marelui actor

Actorul din "Urzeala Tronurilor" a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani, la cinci luni după ce a fost diagnosticat cu cancer al căilor biliare, informează presa internațională.

Ian Gelder, actorul din "Urzeala Tronurilor" a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani, 

Ian Gelder, actorul din "Urzeala Tronurilor" a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani

[Sursa foto: Instagram]

Cine a fost actorul Ian Gelder? Alte roluri pe lângă cel din Game of Thrones 

De-a lungul carierei sale de decenii, Ian Gelder a întruchipat, de asemenea, personajele Mr. Dekker din "Torchwood: Children Of Earth", Charles, bibliotecarul erudit din "His Dark Materials" şi Zellin din "Doctor Who".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ian Gelder a jucat, de asemenea, în serialele TV "London's Burning" şi "Poirot", dar şi în piese de pe West End şi la Teatrul Globe din Londra. 

"A fost un actor minunat"

"Cu o imensă tristeţe şi cu inima frântă în milioane de bucăţi postez aici pentru a anunţa decesul celui care mi-a fost partener de viaţă, Ian Gelder", a scris actorul Ben Daniels pe Instagram.

"Ian a fost diagnosticat cu cancer al căilor biliare în decembrie, iar ieri a încetat din viaţă, la ora 13:07", a adăugat Daniels.

"A fost cea mai bună, cea mai spirituală şi iubitoare fiinţă umană. A fost un actor minunat minunat şi toţi cei care au lucrat cu el au fost impresionaţi de inima şi de lumina lui. Sincer, nu ştiu ce voi face fără el alături", a mai spus el.

"El a făcut faţă bolii sale îngrozitoare cu atâta curaj, fără să îşi plângă de milă. A fost remarcabil şi ne va lipsi foarte mult", a adăugat actorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si